Hoogwaardige Taxaties

Indien u onroerend goed wilt aankopen of verbouwen of wanneer er iets verandert in uw persoonlijke situatie (bijvoorbeeld door een scheiding) kan het nodig zijn dat u een taxatierapport aan de bank moet overleggen. Wij zijn u hierbij graag van dienst tegen een aantrekkelijk tarief.  Onze taxateur staat ingeschreven bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) en is aangesloten bij de Stichting Certificering Voor Makelaars en Taxateurs (SCVM). Wij taxeren zowel particulier als commercieel vastgoed in de regio West-Friesland.

Speelt u met de gedachte om uw woning of bedrijfspand te gaan verkopen en bent u benieuwd naar de actuele waarde? In dat geval komen wij graag vrijblijvend bij u langs voor een verkoopgesprek en kosteloze waardebepaling van het object.  Tijdens dit gesprek informeren wij u over ontwikkelingen op de regionale vastgoedmarkt, de te verwachten (realistische) verkoopopbrengst en onze dienstverlening. U ontvangt hiervan geen taxatierapport.

Neemt u gerustcontactmet ons op voor een vrijblijvende afspraak, wij lichten onze dienstverlening graag in een persoonlijk gesprek nader aan u toe.