Succesvolle verkoop & koop

De basis van het makelen is het verkopen of aankopen van onroerende zaken. Dit is waar we goed in zijn! Met de nieuwste media en onze eigen creativiteit vinden we voor ieder pand een passende manier om de belangstelling van potentiéle kopers te wekken.

UW WONING OF BEDRIJFSPAND SUCCESVOL VERKOPEN 

Zowel prive als zakelijk een belangrijke stap, maar voor een professionele begeleiding bij het verkooptraject bent u bij Smit Advies & Makelaardij aan het juiste adres! 

Verkopers vinden bij ons de mentaliteit om het samen met u te doen. Er samen voor te gaan. Onze inzet en deskundigheid is ons handelsmerk.

Onze flexibiliteit maakt het mogelijk snel te kunnen schakelen en ook buiten kantooruren bereikbaar te zijn om zo aan uw wensen te voldoen.

Wij steken onze kennis en tijd in het zo goed mogelijk te verkopen van uw woning of bedrijfspand en begeleiden u van de eerste kennismaking tot en met de juridische en financiele afwikkeling. Ook daarna blijft onze deur voor u open! 

BEGELEIDING BIJ DE KOOP VAN EEN WONING OF BEDRIJFSPAND 

Het is voor velen normaal om een makelaar in te schakelen bij de verkoop van hun onroerende zaak. Echter bij de (aan)koop vergeten veel partijen deze professionele begeleiding. En juist hier valt uw verdienmoment te creeren met Smit Advies & Makelaardij aan uw zijde.

Of het nu om de beoordeling van een bestemmingsplan, Vereniging van Eigenaren of een waardering gaat, wij staan u persoonlijk en deskundig bij en behoeden u hiermee voor onder andere de juridische en bouwkundige valluiken.

Het voor u zichtbare verdienmoment is natuurlijk de onderhandeling, want wij onderhandelen als de beste!

Informeer naar de mogelijkheden en u krijgt een advies dat u zal passen als een maatpak.