Verkoop

Het verkopen van een woning of bedrijfspand is een ingrijpende gebeurtenis waarbij deskundige begeleiding vaak het verschil kan maken. Indien u met de gedachte speelt om uw woning of bedrijfspand te verkopen dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs voor een verkoopgesprek en gratis waardebepaling van het object. Tijdens dit gesprek informeren wij u over ontwikkelingen op de regionale vastgoedmarkt, de te verwachten (realistische) verkoopopbrengst en onze dienstverlening. 

Verkoopt u het liefst zoveel mogelijk zelf uw woning of bedrijfspand maar wel met onze deskundige begeleiding op de achtergrond of wilt u juist graag dat wij u al het werk uit handen nemen?  Om zoveel mogelijk op uw wensen in te spelen bieden wij twee aantrekkelijke verkooppakketten aan tegen een scherp tarief; het Smit Basis Pakket en het Smit Compleet Pakket . Dienstverlening die aangepast is op uw persoonlijke wensen en portemonnee; aan u de keuze!

De belangrijkste voordelen van Smit Advies & Makelaardij op een rij:  

  • Jarenlange vastgoedervaring en een uitstekende reputatie;
  • Professionele dienstverlening tegen een aantrekkelijk tarief;
  • Goede kennis van de lokale vastgoedmarkt, zowel van woningen als bedrijfs onroerend goed;
  • Deskundig en klein team met korte communicatielijnen die 6 dagen per week voor u klaarstaat (’s avonds en op zaterdag werken wij op afspraak);
  • Optimale presentatie van uw pand op diverse websites (zoals Funda.nl, VBO.nl en Jaap.nl) en in onze vitrine; 
  • Aangesloten bij de landelijke brancheorganisatie VBO.

Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, wij lichten onze dienstverlening graag in een persoonlijk gesprek nader aan u toe.