Aanbod

Verhuurd: Grote Oost 3, 1621 BR Hoorn

Type object Kantoor
Perceeloppervlakte 76 m²
Totale VVO 72 m²
In units vanaf 72 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verhuurd
€ 1.000,- /mnd

Algemeen

Gelegen op één van de meest historische locaties in Hoorn grenzend aan de Rode Steen, De waag, en tegenover diverse monumentale panden waaronder het voormalige Waterschapshuis Drechterland komt deze gerenoveerde bedrijfsruimte voor huur beschikbaar.

Het pand is uitstekend geschikt voor zowel detailhandel, zakelijke of maatschappelijke dienstverlening ook creatieve dienstverlening kan hier... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05235
Huurprijs € 1.000,- per maand
Borg € 2.000,-
Servicekosten € 100,- per maand
Inrichting Ja
Inrichting Gestoffeerd
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Zaterdag 6 februari 2021
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 76 m²
VVO 72 m²
In units vanaf 72 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Locatie
Ligging Dichtbij openbaar vervoer
In centrum
Nabij school
Lokale voorzieningen Bank op 1500 meter tot 2000 meter
Geldautomaat op 500 meter tot 1000 meter
Recreatie op 500 meter tot 1000 meter
Restaurant binnen 500 meter
Winkel binnen 500 meter
Supermarkt op 500 meter tot 1000 meter
Bereikbaarheid Bushalte op 1500 meter tot 2000 meter
Busknooppunt op 1000 meter tot 1500 meter
Treinstation op 1000 meter tot 1500 meter
Afrit van de snelweg op 2000 meter tot 3000 meter
Kadastrale gegevens
Hoorn A 4553 Hoorn A 4553
Perceeloppervlakte 76 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Gelegen op één van de meest historische locaties in Hoorn grenzend aan de Rode Steen, De waag, en tegenover diverse monumentale panden waaronder het voormalige Waterschapshuis Drechterland komt deze gerenoveerde bedrijfsruimte voor huur beschikbaar.

Het pand is uitstekend geschikt voor zowel detailhandel, zakelijke of maatschappelijke dienstverlening ook creatieve dienstverlening kan hier de nodige inspiratie opdoen en/of anderen inspireren.

Afhankelijk van het gebruik kan de bedrijfsruimte dus ook tot uw kantoor, winkel, atelier of praktijkruimte worden bestemd.

Deze representatieve bedrijfsruimte is gelegen op de begane grond van een in de jaren negentig vergroot en in 2020 gerenoveerd, rijksmonumentaal herenhuis.
Waarvan de op de eerste en tweede etage gelegen bovenwoning is separaat bereikbaar, en is tevens voor huur beschikbaar. Ideaal om wonnen en werken te combineren. Zie voor meer informatie omtrent het gehele pand te huren https://www.funda.nl/huur/hoorn-nh/huis-87616288-grote-oost-3/

Indeling

Via de gemeenschappelijke toegang bereikt u de bedrijfsruimte, dit betreft een geheel naar wens in te delen open ruimte. Hier heeft de recente renovatie erin geresulteerd dat de originele bovenlichten van het etalageraam zijn terug gebracht, waardoor de bedrijfsruimte volop profiteert van het daglicht.
U profiteert van deze weldaad aan natuurlijk daglicht dankzij de flinke raampartij aan de voorzijde met een maatvoering van ca. 3 meter hoog en een breedte van ca. 4 meter. Me dunkt, voldoende ruimte om uw onderneming en/of uw producten te presenteren.

Het aansluitend, het in zicht brengen van de uit de18e eeuw stammende houten balkenconstructie, op circa 3,50 m1 hoogte, in het voorste deel van de winkel mankeert de eeuwen oude geschiedenis van het pand.

De ruimte is verder naar achteren voorzien van een verlaagd stucplafond met technische ruimte, en voorzien van lesverlichting, rolluik en een separaat modern toilet. Verder treft u nog extra bergruimte onder de trap (trapkast).

Bijzonderheden

Een prachtig visitekaartje voor u bedrijf en gelegen op een prominente locatie in het hart van de historische binnenstad van Hoorn.
Huur opties:
- Gehele pand ; start huur per maand vanaf: € 2.250,00 plus btw*
- Begane grond; start huur per maand vanaf: € 1.000,00 excl. btw*
- Bovenwoning; start huur per maand vanaf: € 1.250,00 vrij van btw*

* zie bijzonderheden van de start huur in de te downloaden verhuurinformatie.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken