Beschrijving

Leuke betaalbare eengezinswoning met uitbouw,alsmede een berging met achterom. Gelegen in een prettige wijk en nabij alle denkbare dagelijkse voorzieningen, scholen en openbaar vervoer.

Indeling

Begane grond 
Uitgebouwde hal aan voorzijde, waarin zich tevens het toilet en meterkast bevinden, vervolgens leidt een beglaasde entree deur naar de royale woonkamer. De enorme ruimte hier wordt veroorzaakt door de open verbinding van de aan de achterzijde uitgebouwde keuken en de dubbel openslaande tuindeuren in de achtergevel. Dat het ruim is blijkt ook uit de inrichting met 3 zit-opstellingen (zitbank, hoge tafel en eettafel). 
Zoals gezegd bevindt de keuken zich in de uitbouw aan de tuin zijde. De keuken heeft een l-opstelling en is onder andere voorzien van een 4-pitsgascomfort, afzuigkap en oven. Diverse ramen zorgen ook hier voor ruim voldoende daglicht, tevens bevindt zich hier de achterdeur.

Eerste verdieping

Een half open trap leidt naar de eerste verdieping, deze bestaat uit drie flinke slaapkamers en een ruime badkamer. De badkamer is voorzien van douchecabine, een wastafelmeubel, handdoeken-radiator, een buiten gebruik zijnd bad en een kantel dakraam voor de nodige ventilatie.

Tweede verdieping

Een vaste trap leidt naar de zolderverdieping welke is vergroot middels een dakkapel op het achter dakvlak. Hierdoor is een zeer royale kamer ontstaan. In de berging op de overloop bevindt zich de cv-opstelling.

Tuin

De tuin is gelegen op het oosten het ochtend zonnetje is dus uw deel.  De tuin is grotendeels betegeld en voorzien van een klein vijvertje. Achterin de tuin bevindt zich een stenen fietsenberging met overkapping, via welke u de achterom bereikt.

Bijzonderheden

Rest nog te vermelden dat hoegenaamd de gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen voorzien van HR-beglazing, dus onderhoudsarm.
Al met al een fijne en ruime woning die na uitvoering van enkele verbeterpunten en uw inrichting wensen is om te toveren tot uw eigen droomhuis.
Bieden vanaf  prijs									€ 200.000, = K.K.

Kenmerken