Beschrijving

Gelegen op een zichtlocatie vanaf de Westfrisiaweg komen binnenkort deze op de eerste etage gelegen kantoorunits beschikbaar. Dit in verband met bedrijfsverplaatsing van de huidige huurder. 

Deze kantoorunits zijn bereikbaar via een centrale entree en beschikken over o.a. een gezamenlijke keukenpantry, vloerverwarming, kabel t.b.v. internetaansluiting, verlaagd systeemplafond. In overleg is er tevens separate vergader- en magazijnruimte beschikbaar!

De kleine unit is geschikt voor 3 tot 4 personen, waarbij de huur per maand € 345,00 excl. btw bedraagt.
De grote unit is geschikt voor 4 tot 5 personen, en hier bedraagt de huur per maand  € 395,00 excl. btw.

Het energie verbruik en onderhoud van de algemene ruimte wordt middel een voorschotbedrag bij huurder(s) in rekening gebracht 

Er heerst in elk jaargetijde een aangename temperatuur door de bouwfysica van het gebouw. Er zijn 2 parkeerplaatsen t.b.v. deze units naast het pand. Verder zijn er diverse reclamemogelijkheden om uw bedrijf te etaleren richting de altijd drukke Westfrisiaweg, hier passeren 30.000 voertuigen per etmaal, dus ideaal om uw bedrijf onder de aandacht te brengen.

Bijzonderheden

Gelegen op dynamische bedrijventerrein Westfrisia, middels Parkmanagement is er beveiliging en camera-toezicht op het terrein, verder zorgt zij voor algemeen terrein-onderhoud en bewegwijzering. Daarmee is de representativiteit en veiligheid van het terrein gegarandeert.

Kenmerken