Beschrijving

TE HUUR
Showroom plus bedrijfshal

KENMERKEN
Oppervlak showroom 	circa 264 m2 
Oppervlak bedrijfsruimte 	circa 266 m2
Totale oppervlakte 		circa 530 m2

Oppervlak buitenterrein 	circa 150 m2
Gezamenlijke p-plaatsen 	circa   20
Energielabel A
Prominente ligging; zichtlocatie vanaf hoek Oostergouw & N307
Eyecatcher aan de Factorij-zijde vanwege kenmerkende serre-vormige entree
Het extra buitenterrein is ook goed zichtbaar vanaf Oostergouw, ideaal voor presentatie van uw product of als extra p- of rangeerruimte

OMSCHRIJVING
Deze prachtige showroom kan uw nieuwe visitekaartje worden, de kenmerkende serre-vormige entree zorgt voor het onderscheidende karakter dat uw bedrijf ook kenmerkt. De showroom baadt in het daglicht door dat zij, zo goed als rondom, is voorzien van beglazing. Dit ideaal is voor presentatie van uw product of het zicht op uw werkzaamheden.  De showroom heeft de beschikking over een keuken-pantry en een toilettengroep. De pal hier naast gelegen bedrijfshal komt ook voor verhuur beschikbaar. Deze ruimte beschik over twee overheaddeuren aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde. Verder is de achterpui hier ook royaal van glas voorzien, tevens beschikt deze hal over een eigen toilet en meterkast. 
Door over beide ruimten te beschikken kunt flexibel de showroom vergroten ten koste van de bedrijfsruimte en omgekeerd. Beide bedrijfsruimten zijn eventueel ook ieder zelfstandig te huur. 
De servicevoorzieningen zijn comfortabel met aansluiting op glasvezel, inbraakalarm, voldoende parkeerplaatsen, dubbele dames- en herentoilet, zonwerende beglazing.

OPLEVERINGSNIVEAU SHOWROOM onder andere bestaande uit:

*Plavuizenvloer voorzien van vloerverwarming
*Verlaagd systeemplafond voorzien van verlichting
*Aluminium kozijnen voorzien van zonwerende dubbele beglazing 
*Keukenpantry met aansluitend dames- en herentoilet
*er is glasvezel aansluiting aanwezig
*Alarminstallatie met doormelding naar meldkamer

OPLEVERINGSNIVEAU BEDRIJFSHAL onder andere bestaande uit:

* 3 overheaddeuren
* toilet
* wastafel in werkplaats
* TL-verlichting armaturen
* Voor en achterpui ieder voorzien van een loopdeur
* meterkast met aansluitingen gas, water en elektra

BEREIKBAARHEID
De Factorij 45 is gelegen op het bedrijventerrein Westfrisia in Hoorn-noord. Nabij de afslag vanaf de  N307 Hoorn-Enkhuizen/Lelystad naar de A7 Amsterdam-Leeuwarden . En tevens nabij de afslag vanaf de A7 naar de N241 naar Alkmaar. Vandaar de vestiging van de vele logistieke bedrijven in deze regio. Het bedrijventerrein is verder met eigen vervoer als openbaar vervoer bereikbaar. Het NS-station ligt op slechts 4 km afstand. 

ALGEMEEN
Deze gezamenlijke bedrijfsruimten maakt deel uit van het bedrijfsverzamelgebouw “De Adjutorij”. Dit gebouw is ooit gerealiseerd als initiatief om startups maar ook doorstarters te faciliteren in goede bedrijfsruimten. Inmiddels is het ideale bedrijfshuisvesting voor zowel starters als gevestigde ondernemingen.

AANVAARDING:
In overleg.

BESTEMMING
Bedrijventerrein Westfrisia met enkel bestemming “bedrijf”, u dient bij de gemeente Hoorn te informeren of uw bedrijfsexploitatie op deze locatie voldoet aan de eisen van het bestemmingplan

HUURCONDITIES
* Huur showroom: € 1.760,= excl. btw per maand per maand vooruit te voldoen
* Huur bedrijfshal: € 1.553,= excl. btw per maand per maand vooruit te voldoen
* Voorschot servicekosten: nader overeen te komen
* Huurtermijn: 5 jaren met 5 jaars verlenging
* Opzegtermijn: 12 maanden voorafgaand de expiratiedatum
* Huurindexering: jaarlijks; maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2015=100), danwel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek.
* Zekerheidsstelling: bankgarantie of waarborgsom ter grote van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW
* BTW: Indien een huurder niet aan het "90% criterium" voldoet (aandeel btw belaste prestaties), zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, excl. omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat voor verhuurder ontstane  nadeel wordt gecompenseerd.
* Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantrooruimte en andere bedrijfsruimten in de zin van artikel &:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Kenmerken