Beschrijving

TURNKEY KANTOOR/BEDRIJFSRUIMTE

Dit is met recht een instapklare bedrijfsruimte. Afhankelijk van uw onderneming realiseert u hier eenvoudig uw bedrijvigheid, praktijk of anderszins.

Gelegen op het dynamische bedrijventerrein WFO treft u deze fraai ingerichte kantoor-bedrijfsruimte welke is verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping.

Via de entree op de begane grond treft u een keurig ingerichte praktijkruimte met aansluitend een toilet en een douche. Ideaal voor fysiotherapeut, fitness, praktijkruimte of iets dergelijks.

Op de eerste etage treft u een riante kantoorruimte met een flinke raampartij aan de voorzijde. Aansluitend treft u een keukenpantry en een separate serverruimte.

Het opleveringsniveau is royaal en bestaat o.a. uit: airco, verlaagd systeemplafond voorzien van verlichting-armaturen, wanden voorzien van lambrisering, pvc-vloerbedekking, kabelgoten voorzien van elektra en internetbekabeling.

Al met al een praktische, comfortabele en volwaardige bedrijfsinrichting.

Deze bedrijfsruimten is gevestigd in het kenmerkende zaagtand-vormige bedrijfsverzamelgebouw aan de Bollenmarkt. Het betreft een degelijk gebouw voorzien van betonnen vloeren, dit voorkomt geluidsoverlast 
tussen de verdiepingen.  

Het betreft de tweede unit vanaf de Bollenmarkt en is dus goed zichtbaar vanaf de openbare weg. 
Tevens biedt de uitbouw op de eerste verdieping uitstekende reclamemogelijkheden voor uw bedrijf.

Let op: de overheaddeur + de daarachter gelegen 15m2 bedrijfsruimte behoort niet bij deze huur aanbieding.

Kenmerken