Beschrijving

BEDRIJFSUNIT:						          NETTO OPPERVLAK	          
Begane grond circa 	                                 193,00 m2		              
Verdieping circa    	                                  80,00 m2		              
Buitenterrein zowel voor als achter circa		          70,00 m2
Hoogte verdieping bovenzijde verdiepingsvloer             3,10 m1
Hoogte onderzijde dak v.a. begane grondvloer          6,20 m1Als u over de N307 (Westfrisiaweg) rijdt, zal het opvallen hoe centraal het bedrijventerrein WFO inmiddels ligt, in het hart van de driehoek Hoorn, Enkhuizen en Medemblik.
Vanwege die centrale ligging is bedrijventerrein WFO uitgegroeid van agrarisch business center tot regionaal bedrijfs- en distributie park. Naast de enorme vestigingen van o.a. Action, Eekhoorn Timmerfabriek en Hessing GF, is er een levendige bedrijvigheid van ambachts-, productie- en handelsbedrijven. Oftewel dynamisch ondernemersklimaat.

Tegenover het distributiecentrum van Action treft u deze praktische bedrijfsruimte met een ruime oprit met parkeerruimte aan de voorzijde. En een buitenterrein van ca. 70m2 aan de achterzijde. 
De bedrijfsruimte is voorzien van een geïsoleerde overhead-deur van circa 3,50 m hoog met daarnaast twee vaste loopdeur.                                   De bedrijfsruimte is als volgt ingedeeld, entree via loopdeur, meterkast en cv-opstelling, keukenpantry/kantine, kantoorruimte en een bedrijfs- of opslag- of productieruimte. Een dubbel openslaande deur ontsluit het omheinde buitenterrein aan de achterzijde.

Middels een inpandige stalen trap is de magazijnruimten op de verdieping bereikbaar. Via de vide is het mogelijk om, met een heftruck of te plaatsen kraan, grotere goederen naar de verdieping te verplaatsen.Huur per maand 										€ 1.500,00 ex. btw

Kenmerken