Beschrijving

UW EIGEN KANTOOR MET RECEPTIONISTE OP A1-LOCATIE !

Het Business Centre "Enstate" maakt dat mogelijk.

In 2017 huurde ondernemers  diverse units in Enstate dit betrof in totaal 735 m2, als reden voor hun keuze gaven zij de volgende opsomming;

... Op A1 zichtlocatie
prominent gelegen aan de Westfrisiaweg en de Factorij.
... 36 eigen parkeerplaatsen
met natuurlijk ook een overdekte fietsenstalling.
... Huren "op maat"
door de uitgekiende indeling zijn de units naar wens beschikbaar van 60 m2 tot 650 m2, totaal komt er zo'n 1.200 m2 beschikbaar.
... Geschikt voor
zowel zakelijke als technische dienstverlening. Er zijn mogelijkheden voor gebruik als bedrijf- of kantoorunits of showroom.
...Razend snelle internet verbindingen
zowel over de kabel als via de glasvezel
...Representatief
door ex- en interieur, zo is het pand voorzien van lift en centrale ontvangstruimte. De ideale locatie om uw bedrijf te profileren.
... Centrale receptie
de vriendelijke receptioniste ontvangt uw bezoek en meldt deze persoonlijk bij u aan. Een extra visitekaartje voor u en uw klanten en voorkomt onaangekondigd bezoek.
...Hoog voorzieningen niveau
business-lounge met biljart, dart en rookruimte. Tevens kunt u gebruikmaken van een fitnessruimte met verse sappenbar. U kunt deze ruimte ook voor eigen gebruik aanwenden (presentaties, personeelsfeestjes, teambuilding etc.)
....Flexibele indeling
er zijn kantoor-units beschikbaar vanaf 43m2 oplopend tot 877 m2, dus geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven. Aanpassingen naar wens, is bespreekbaar. 
...Betaalbaar 
Voor de kleinste unit van 55 m2 betaald u slechts 843,75 euro, excl btw, per maand, in dit bedrag zijn alle services en energie begrepen! Deze is inmiddels verhuurd de kleinste unit is nu 105 m2, deze is te huur voor € 1.608,75 = inclusief service kosten, exclusief btw..

Kenmerken