Een goed gesprek doet wonderen!

Richard Smit

Als ondernemer moet u uw aandacht verdelen over vele zaken, terwijl u zich wilt richten op datgene waar u goed in bent. En andere taken liever over laat aan deskundigen. Daarbij wilt u kunnen vertrouwen op partners die verstand van zaken hebben. Die u kunnen adviseren met een huisvesting die het beste bij uw zakelijk succes past. Smit Advies & Makelaardij is zo'n partij 

Ons kantoor heeft een trotse historie sinds 1951 en staat inmiddels onder leiding van de derde generatie. Dagelijks zet ons enthousiaste team zich in om ons met deze ervaring binnen de makelaardij te onderscheiden en een verschil te maken met een advies op maat tegen een aantrekkelijk tarief. Wij zijn gevestigd aan de lintbebouwing van de Dorpsstraat in Zwaag (Gemeente Hoorn). Ons werkgebied bevindt zich in de regio West-Friesland en wij zijn actief op het gebied van woning- en bedrijfsmakelaardij. U kunt bij ons terecht voor aan- en verkoop, aan- en verhuur, taxaties, beheer en projectontwikkeling. 

Wij streven voortdurend naar een goede communicatie met de cliënt en stellen als doel een betrouwbare partner voor u te zijn. Het gaat immers om uw belang. Onze diensten brengen een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Wij zijn ons daarvan bewust, of het nu om een grote of kleine dienst gaat. Onze lange historie heeft aangetoond dat wij borg staan voor transparantie, deskundigheid en discretie.  

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen zijn wij aangesloten bij de gerenommeerde brancheorganisatie VBO, het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) en Stichting Certificering Voor Makelaars en Taxateurs (SCVM). 

Wij zijn u graag van dienst!

Richard Smit